Sestdiena, 2024.gada 20.aprīlis
Vārda dienu svin: Mirta, Ziedīte

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

“eTwinning Skolas” mācības
30.11.2018
Nosvinot Latvijas simtgadi, mazliet atvelkot elpu, Daugavpils Saskaņas pamatskolas skolotājas Una Gura un Natālija Krivoguza devās uz Jūrmalu piedalīties pedagogu profesionālās kompetences pilnveides seminārā "Mentoringa programma un projektu veidošana “eTwinning Skolas” titula skolām”, kurā piedalījās vēl citas 10 Latvijas skolas.
Semināra mērķis bija eTwinning skolu skolotāju savstarpēja sadarbība un eTwinning projektu izmantošanas pilnveide izglītības iestādēs. Trīs dienu laikā seminārā skolu komandas tika iepazīstinātas ar eTwinning iespējām, mentorēšanas plānu, dažādiem IKT rīkiem, eTwinning projektu vietni TwinSpace. Semināra ietvaros tika iegūtas jaunas zināšanas komandas darba uzlabošanā, personības tipu izpētē un šo zināšanu pielietojums ikdienas pedagoga praksē. Taču jāteic, ka svarīgākais, ko veica skolotājas - izveidoja eTwininga projektu "Parks pie manas skolas".
Projekta “Parks pie manas skolas” galvenās vadlīnijas ir skolas parka izpēte, iedzīvināšana virtuālajā vidē, izpratne par parka nozīmību un veselīgas vides uzturēšanu un saglabāšanu. Projekta partneri ir Gulbenes vidusskola un Rīgas Teikas vidusskola. Piedaloties projektā skolēniem būs iespēja rūpīgi izpētīt parkus, kas atrodas pie skolas, iepazīstināt ar iegūtajām zināšanām partnerus, veidot foto un kolāžu izstādi, kā arī izveidot virtuālu spēli par saviem parkiem.

Jaunumi

MŪSU ZIŅAS