Piektdiena, 2024.gada 19.aprīlis
Vārda dienu svin: Vēsma, Fanija

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Māmiņdienas pasākums 3.b klasē
16.05.2018
10.maijā, Mātes dienas priekšvakarā, 3.b klase audzēkņi un viņu vecāki sapulcējās skolas aktu zālē. Klases vakars “Talantu pasaule” noritēja ļoti sirsnīgā gaisotnē. Katram no mums bija iespēja demonstrēt savus talantus. Tā ir laime – nodarboties ar sirdslietu, kas sagādā prieku un gandarījumu.
Katerina Minajeva iesāka pasākumu ar pārsteidzošu ļoti dinamisku akrobātisko deju. Paldies, deju studijai “Kendi” un studijas vadītājai Irinai Kazačjonokai.
Martins Petkuns reizināja galvā daudzciparu skaitļus, dziedāja solo.
Juta Cvečkovska nodarbojas ar sporta dejām jau trīs gadus. Paldies, Jutas partnerim Dāvim un deju skolotājam Aleksandram Boginičam.
Darja Dubovska spēlēja klavieres.
Alisa Koļesņikova labprāt piedalās gan skolas, gan pilsētas daiļlasīšanas konkursos. Šajā vakarā meitene lasīja Agnijas Barto dzejoli “Es augu”.
Vecākiem bija organizēti konkursi. Vispirms māmiņas dziedāja šūpuļdziesmu, tēvi spēlēja mūzikas instrumentus un dziedāja karaoke. Tēvi locīja no papīra lidmašīnas. Par vislabāko meistaru bija atzīts Katerinas Minajevas tētis Vasilijs. Pēc tam māmiņas, kā Pelnrušķītes, šķiroja zirņus, pupas un griķus. Par vislabāko saimnieci bija atzīta Alekseja Mendriķa māmina Žanna. Nominācijā “Zelta māmiņa” bija nosaukta Nikitas Mackevičus māmiņa, kura vienmēr palīdzēja organizēt klases pasākumus un atbalstīja visos organizatoriskajos jautājumos.
Koncertu noslēdza kopīgā dziesma par māmiņu. Numurs bija tik sirsnīgs, ka aizrāva visus klātesošos. Vecākus pārsteidzām ar paštaisītām apsveikuma kartiņām un glezniņām no pogām. Uz asfalta skolas pagalmā bērni rakstīja savus un māmiņu vārdus.
Sirsnīgs paldies visiem vecākiem un vecvecākiem par tik talantīgiem bērniem. Paldies katram bērnam par ieguldīto darbu, par mēģinājumiem un radošumu. Gribam novēlēt visiem skolēniem arī turpmāk būt tikpat ieinteresētiem un aktīviem, kādi viņi bijuši līdz šim. Mīļās māmiņas, lai piepildās Jūsu sapņi!
Rakstu sagatavoja 3.b klases audzinātāja Larisa Kovaļevska un pedagogs - karjeras speciāliste Liāna Odiņeca.
Jaunumi

MŪSU ZIŅAS