Ceturdiena, 2024.gada 28.marts
Vārda dienu svin: Gunta, Ginta, Gunda

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Māmiņu un vecmāmiņu diena 2.b klasē
23.05.2017
Ģimenes svētki 2.b klasē jau kļuva par tradīciju: gan Zinību diena, gan Ziemassvētki, gan kopīgās ekskursijas, gan Mātes diena.
11.maijā mūsu skolas durvis vēra vecmāmiņas. Izrādās, ka omītes, tāpat kā mēs, uz skolu nāk labprāt. Viņas ir radošas, dzīvespriecīgas un ļoti neparastas. Astoņas vecmāmiņas kļuva par supervecmāmiņām. Viņām vajadzēja atbildēt uz dažādiem jautājumiem un parādīt savus talantus. Tas bija liels pārsteigums, kad Antona vecmāmiņa dziedāja dziesmu franču valodā. Oskara vecmāmiņa varēja sasveicināties 5 valodās: krievu, latviešu, angļu, vācu un poļu valodā. Darjas D. vecmāmiņa lasīja no galvas dzejoli. Par drosmi un spožu talantu vecmāmiņām uzdāvinājām nozīmīti – saulīti.
Mazbērni centīgi gatavojās svētkiem: iemācījās dziesmas, dzejoļus, dejas, iestudēja lugas, kopā ar keramiķi Unu Guru izveidoja konfekšu traukus, noformēja fotorāmīšus, uzzīmēja savas vecmāmiņas portretus. Pasākuma beigās vecmāmiņas paņēma savus mazbērnus klēpī un silti samīļoja.
Liels paldies par palīdzību pasākuma organizēšanā skolas tehniskajam personālam, mūzikas skolotājai Jolantai, deju skolotājai Natālijai, angļu valodas skolotājai Gaļinai, DU studentei Liānai, 9.b klases skolēnam Nikitam K.!
Mīļās māmiņas un vecmāmiņas! Paldies par labiem bērniem! Sirsnīgi sveicam Jūs Mātes dienā! Priecāsimies par dzīves mazajām svētībām! Kādu dienu Jūs atskatīsieties atpakaļ un sapratīsiet, ka tās ir bijušas vislielākās.

2.b klases audzinātāja Larisa Kovaļevska
Jaunumi

MŪSU ZIŅAS