Piektdiena, 2024.gada 29.marts
Vārda dienu svin: Aldonis, Agija

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

“Ceļš uz Eiropas savienību”
03.04.2017
27.03.2017. Saskaņas pamatskolas 7.-9.klašu skolēniem, kuri aktīvi darbojas skolas mūzikas pulciņos, bija iespēja Rīgā LTV apmeklēt koncertu “Roma-60”, kurš veltīts Romas līgumam “Ceļš uz Eiropas Savienību”. Koncertu apmeklēja Elizabete Jurgelāne (7a), Solvita Fjodorova (7a), Lana Anastasija Ļebedeva (8 a), Paula Davidčuka (8a), Kristīne Karabeška (8b), Sintija Laura Garkalne (8b), Danieliuss Sumskis (8b), Kamila Siliņa (9b).
Koncerta apmeklējums bija ļoti interesants, jo sākumā skolēniem bija ekskursija Latvijas televīzijā. Tika apmeklētas vairākas studijas, kurās tiek filmēti dažādi raidījumi LTV-1. Pārsteidza, ka daudzi mums zināmie raidījumi notiek vienā un tajā pašā studijā, kurā nemainās dekorācijas, bet izmantojot dažādus izgaismojuma efektus, skatoties televīzijā, liekas, ka dekorācijas ir pilnīgi dažādas.
Vēl bija iespēja apmeklēt studiju, kurā tiek filmēts ziņu raidījums Panorāma. Panorāmas diktore Laura Vonda stāstīja un rādīja, kā ziņas tiek ierunātas. Skolēniem pašiem bija iespēja iejusties ziņu diktora lomā.
Vēlāk pēc gardām pusdienām tika apmeklēts koncerts. Koncertā bija iespēja ne tikai redzēt un dzirdēt daudzus pazīstamus māksliniekus, bet arī pabūt šī koncerta filmēšanas atmosfērā. Koncertā uzstājās mūziķi Marija Naumova, Daumants Kalniņš, Aija Vītoliņa, folkgrupa “Raxtu Raxti” u.c., bet pasākumu vadīja dziedātājs un raidījuma “Gudrs, vēl gudrāks” vadītājs Valters Frīdenbergs. Skolēni bija ļoti gandarīti par doto iespēju būt šādā pasākumā.
Ar skolēniem kopā pasākumā bija mūzikas skolotāja Jolanta Boreiko.
Jaunumi

MŪSU ZIŅAS