Piektdiena, 2024.gada 26.aprīlis
Vārda dienu svin: Alīna, Rūsiņš, Sandris

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

“Mīlestība spārno!”
28.02.2017
Februārī Daugavpils Saskaņas pamatskola ar nepacietību sagaida Valentīndienu. Viens no šī svētku uzdevumiem bija skolas telpu rotāšana.

Šī gada Valentīndienas moto bija "Mīlestība spārno", kuru varēja redzēt skolas foajē. Uz tāda spoža fona 14.februārī ar 8.a klases skolnieka Artūra Jacišina palīdzību tika veikta klašu foto sesija. 


Kabinetu durvju rotāšanas uzdevumu gan skolēni, gan skolotāji uztvēra ar lielu nopietnību un parādīja savu radošumu un atsaucību. Dažu dienu laikā mūsu skolas telpas rotāja ne tikai spilgti izrotātas durvis, bet arī no lidojošiem taureņiem veidotas sirdis kāpņu telpā.


Valentīndienu gaidot, 1.stāvā varēja redzēt "Mīļo vārdu koku". Skolēniem bija jāizvēlas, viņuprāt, svarīgāko taureni - mīlestības, draudzības vai pateicības. 
Atbalsts pozitīvai uzvedībai komanda un skolēnu līdzpārvalde piedāvāja dažādas noskaņojuma dienas, kuras saistītas ar apģērbu.


Tā arī tika organizēta noskaņojuma diena 14.februārī “Ar mīlestību sirdī”. Šīs dienas apģērba stils skolā: romantisks, mīļš, jautrs; apģērba krāsas: sarkana, rozā, balta, zila, oranža, zaļa.


Noskaņojuma dienas ir balva tiem skolēniem, kuri ikdienā nēsā skolas formu un pārdomas tiem skolēniem, kuri ne vienmēr vēlas apģērbt skolas formu.


Skolēnu pašpārvaldes prezidents Ņ.Kuzmins

Jaunumi

MŪSU ZIŅAS