Piektdiena, 2024.gada 26.aprīlis
Vārda dienu svin: Alīna, Rūsiņš, Sandris

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Dzīvnieku aizsardzības nedēļa
13.10.2016
Katru gadu oktobrī Daugavpils Saskaņas pamatskolā tiek atzīmēta dzīvnieku aizsardzības diena.
Skolā tā nav viena diena, bet gan vairākas nedēļas, kuru laikā skolēni un skolotāji vāc ziedojumus dzīvnieku patversmes suņiem un kaķiem. Patversme ir mājas suņiem un kaķiem, kas pavisam nesen ir bijuši kāda mīluļi un vēlas atkal par tādiem kļūt.
Oktobrī dzīvnieku patversmes gaida klašu ekskursijas. Ir ļoti svarīgi bērniem jau agrā bērnībā izskaidrot un likt saprast, ka mājdzīvnieku turēšana sagādā daudz prieka, bet tajā pašā laikā arī atbildīgs solis.
Rūpējoties par mūsu pūkainajiem un spalvainajiem draugiem, mūsu skolas skolēni ar vecāku palīdzību un skolotāji savāca 439 kilogramus barības, kas ir par 23 kilogramiem vairāk nekā pagājušajā gadā. 151oktobrī barība tika nogādāta dzīvnieku patversmē. Visčaklākie ziedojumu vācēji bija 1.a, 5.b, 5.a, 6.a, 7.b, 4.a, 2.b, 1.b, 3.a, klases skolēni. Katrā klasē bija atsaucīgi skolēni, kuri vēlējās palīdzēt dzīvniekiem. Vecāko klašu skolēni, no 8.a un 9.b klasēm, palīdzēja sakārtot atnesto barību. 2.b klases vecāki nodrošināja transportu, lai mūsu skolas labo darbu nogādātu Daugavpils dzīvnieku patversmē.
Informāciju sagatavoja Dace Plociņa
direktores vietniece izglītības jomā
Jaunumi

MŪSU ZIŅAS