Ceturdiena, 2024.gada 18.aprīlis
Vārda dienu svin: Laura, Jadviga

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Izlaidums 2016
10.06.2016
Ziedu smarža, kleitas kas viena par otru krāšņākas, svinīgas uzrunas un priekā satrauktas absolventu sirdis….Jā, tas ir skaistais izlaiduma laiks!
Pamatskolas izlaiduma laiks ir tas pats skaistākais, kas saistās ar skolas gadiem. It kā nemanot visi ir izauguši no maziem un spurdzošiem knēveļiem. Šķiet, ka nupat bērni ar pirmo zvanu un ziediem rokās, iegāja zinību pilī, kur viss tik svešs un nezināms. Bet tikai ar laiku, pēc izlaiduma, saprot to, ka tik ļoti trūkst to cilvēku, ar ko diendienā pavadīti deviņi gadi.

2016.gada 10. Jūnijā Daugavpils Universitātes aktu zālē 9.klašu skolēni saņēma savu pirmo visnopietnāko dokumentu par pamatskolas beigšanu. Šī diena bija ziediem un labiem vārdiem pilna, lai dotos tālāk dzīvē, kas ne vienmēr būs mierīga un rāma. Direktore sveica devītos: “Neviens nevar solīt, ka ceļš būs viegls, tomēr tas būs skaits savā vienreizībā, jo būs tikai jūsu- ar visiem priekiem, grūtībām un pārbaudījumiem.

Skolēni pa vienam tika aicināti uz skatuvi, lai saņemtu dokumentu un sniegtu atbildes runu skolai, skolotājiem, vecākiem un klasesbiedriem.

Izlaiduma pasākums tika veltīts atmiņām par nodzīvoto laiku skolā, par bērnības atmiņām. Dažreiz cilvēku dara laimīgu ieskatīšanās personīgajā atmiņu lādītē- aplūkojot senas fotogrāfijas. Pasākuma laikā visiem bija iespēja šķirt katra un visu kopā absolventu vēstures lappusītes, lai dotajā brīdī veidotu tagadni, jo skaistas atmiņas aizvien dod mums spēku.

Absolventi veidoja kopīgo bildi savas un skolas vēsturei.

“Ceļš ir zemeslodes asinsrite. Sākums katra gaitai ir skolas ceļš, kas pēc tam aizved turp, kur esam nolēmuši nokļūt. Ceļš ir mūžu un mūžību garš. Laimīgu ceļu Jums!”
Jaunumi

MŪSU ZIŅAS