Piektdiena, 2024.gada 19.aprīlis
Vārda dienu svin: Vēsma, Fanija

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

9.klašu prezentācijas pasākums
05.04.2016
Šos deviņus gadus pamatskolā ir auguši 52 ziedi, kuru īstais ziedēšanas laiks ir pavisam tuvu.
Jau ilgāku laiku varēja vērot 9.klašu neparasto rosīšanos. Kā nu ne - bija jāgatavojas tradicionālajam prezentācijas pasākumam. Tikai viņi paši un klases audzinātājas Vija Kursīte un Svetlana Dorofejeva zina, cik, un kādi šķēpi tika lauzti, lai tiktu līdz svinīgajai ceremonijai.
Šajā dienā 9.klases gribēja radīt prieku un lepnumu mūsos, un, mazliet caur teātri, sportu, mazliet caur dziesmām, vēlējās parādīt, kā viņiem ir gājis, kādi viņi ir un kas tad īsti notiek viņu sirdīs un prātos.
1.aprīlī 9. klases skolai dāvināja savu prezentācijas pasākumu. Ar nopietnību un smaidu klases atskatījās uz skolā pavadītajiem gadiem un uz notikumiem, kas veidojuši un saliedējuši klasi: jaunieši vēstīja par mācību stundām, stāstīja par ceļu uz panākumiem un lepojās ar veiksmēm un sasniegto, demonstrējot savas prasmes aktiermeistarībā, muzicēšanā, dziedāšanā. Skolēnu izaugsmi atainoja viņu veidotais video par pavadīto laiku skolā.
Kā pateicību par radītajiem skaistajiem mirkļiem un atmiņām, devītklasnieki saņēma kliņģerus no skolas direktores un apsveikuma kartītes ar veiksmes vēlējumiem, kā arī skatītāju aplausus.
 
Rakstu sagatavoja
direktores vietniece audz.jomā D.Plociņa
Jaunumi

MŪSU ZIŅAS