Sestdiena, 2024.gada 20.aprīlis
Vārda dienu svin: Mirta, Ziedīte

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Ziemassvētki Silenē
23.12.2019
18.decembrī 4.a klase devās uz Sileni, lai gūtu pirmssvētku noskaņu pie dabas krūts, svaigā gaisā, dzīvnieku un koku ielenkumā. Visu ekskursijas laiku skolēnus pavadīja sniegavīrs Olafs.
Skolēniem bija lieliska iespēja izdzīvot piparkūku vēstures stāstu un pašiem veidot piparkūkas meistaru vadībā! Jautrs un aizraujošs likās piparkūku dekorēšanas posms! Skolēni izpaudās, kā nu kurš mācēja!
Pēc labi padarīta darba ir jāietur maltīte! Skolēni ēda restorāna telpās, pie reizes apgūstot galda etiķetes noteikumus un vēsturiskus faktus par naža un dakšiņas pirmsākumiem. Skolēni veiksmīgi demonstrēja savas zināšanas, kā arī spēja atbildēt uz jautājumu- kā restorānā novērtē pavāra veikumu! Šķīvji tika iztukšoti un skolēni atzina, ka maltīte bija garšīga!
Pēc ēšanas tika izdziedātas Ziemassvētku dziesmas trīs valodās, uzrakstīta vēstule Ziemassvētku vecītim, un tad jau arī gaidītākais notikums- Salaveča ierašanās. Šoreiz Vecītis nebrida pa sniegiem caur mežu, bet gan ieradās modernā braucamrīkā, kas bērnus pārsteidza tik ļoti, ka ovācijas bija lielākas nekā sporta laukumā! Katrs skolēns godam nopelnīja savu dāvanu! Svētku gaidīšana ir iesākta uz pozitīvas nots! Paldies Silenei un skolotājai Lolitai Ratkevičai, kura mūs pavadīja!

Jaunumi

MŪSU ZIŅAS