Sestdiena, 2024.gada 20.aprīlis
Vārda dienu svin: Mirta, Ziedīte

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Tautas saimes grāmata ieceļo Daugavpils Saskaņas pamatskolā
12.04.2018
Latvijas valsts simtgadei veltītā „Tautas saimes grāmata” ir Rīgas Aktīvo senioru alianses iniciatīva un pienesums valsts 100 gadu jubilejai.

Jebkurš Latvijas iedzīvotājs, neatkarīgi no tā, kādā vecumā viņš ir, neatkarīgi no etniskās vai reliģiskās piederības, aicināts „Tautas saimes grāmatā” rakstīt savus iespaidus un redzējumu, savu vēstījumu un rosinājumu!
Grāmatas iecere ir radīt nevis vienkārši laimes vēlējumu apkopojumu, bet iet daudz dziļāk – lai tiem, kas lasīs grāmatu, pavērtos dažādu laikmetu ainas visu Latvijas 100 gadu garumā, lai atklātos dažādi dzīves stāsti, kas kā liecības raksturotu gan cilvēku gaitas Latvijā, gan mūsu kopējo ceļu arī globālajā kontekstā.
Kopā līdz Valsts 100gadei Latvijas pagastus apies visas 25 grāmatas un arhivēs valsts iedzīvotāju viedokļus, stāstus, fotomateriālus, zīmējumus vai citas radošas izpausmes.
2018.gada 11.aprīlī “Tautas saimes grāmata” nonāca Daugavpils Saskaņas pamatskolā, kur tika ierakstīts vēstījums Latvijai par Latgales novadu un Saskaņas pamatskolu.


Direktores vietniece izglītības jomā D.Plociņa

Jaunumi

MŪSU ZIŅAS