Ceturdiena, 2024.gada 25.aprīlis
Vārda dienu svin: Līksma, Bārbala

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

9.klašu prezentācijas pasākums
23.03.2018
Atnākušais pavasaris atgādina mums, ka ne tikai tuvojas pēdējā mācību gada diena un vasaras brīvdienas, bet 9.klasēm pavasaris liek aizdomāties arī par valsts eksāmeniem un pēdējo zvanu šajā skolā... Laikam tieši tāpēc, lai gremdētos atmiņās, 22. martā abas 9.klases sagatavoja prezentāciju par savu dzīvi Saskaņas pamatskolā.
Saskaņas pamatskolā notika tradicionālais 9.klašu prezentācijas pasākums, kura mērķis bija parādīt, kā mūsu skolas skolēni ir izauguši pa šiem skolā pavadītajiem deviņiem gadiem.
Šogad devītie zālē ienāca dejojot polonēzi, kas radīja īpaši svinīgu un draudzīgu gaisotni.
Skolēni parādīja savu mākslu un radošumu, dziedot dziesmas, dejojot, sportojot, atbildot uz jautājumiem un atveidojot ainiņas no skolas dzīves, kuras tika asociētas ar katru skolēnu. Visiem priekšnesumiem cauri vijās neaizmirstams un neatkārtojams izpildījums un, protams, arī humors. Pasākumā laikā tika pasniegtas balvas noteiktās nominācijās.
Pasākumā sapratām, kā nākamie absolventi ir izauguši no maziem bērniem līdz pusaudžiem. Tas bija aizraujoši ikvienam, jo skatītāji to apliecināja ar saviem aplausiem.

Dir.vietniece izgl. jomā D.Plociņa
Jaunumi

MŪSU ZIŅAS