Ceturdiena, 2024.gada 28.marts
Vārda dienu svin: Gunta, Ginta, Gunda

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Barikāžu atceres diena
24.01.2018
20. janvāris - šajās dienās Latvijā ar dažādiem pasākumiem atceramies 1991. gada janvāra barikādes. Šie 27 gadus senie notikumi tiek vērtēti kā pagrieziena punkts un svarīgs tautas gribas izpausmes brīdis, jo cilvēki apliecināja, ka ir apņēmības pilni sargāt Latvijas neatkarību.

Šie 27 gadus senie notikumi tiek vērtēti kā pagrieziena punkts un svarīgs tautas gribas izpausmes brīdis, jo cilvēki apliecināja, ka ir apņēmības pilni sargāt Latvijas neatkarību.

2018.gada janvārī Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs organizēja 1991.gada janvāra barikāžu atceres 27. gadadienai veltītu radošo darbu un zīmējumu konkursu "Ar ticību Latvijai". Konkursa noslēgums notika 19.janvārī, kurā aktīvi piedalījās Daugavpils Saskaņas pamatskolas 8.b klases skolēni: Viktorija Kolosovska, Elīna Koļesņikova, Sandris Iliško, Daniela Klaucāne, Arina Staravoitova, Inga Ivanova, Lauris Livdāns. Pasākuma laikā skolēni varēja iepazīties ar filmu fragmentiem no tā laika notikumiem, kā arī gremdēties aculiecinieku atmiņās.


Vēstures skolotāja N.Dektereva, vizuālās mākslas skolotāja Una Gura

Jaunumi

MŪSU ZIŅAS