Otrdiena, 2024.gada 23.aprīlis
Vārda dienu svin: Jurģis, Juris, Georgs

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Apmācības Nacionālā Veselību veicinošo skolu tīkla koordinatoriem “Vesela Latvija”
12.12.2017
25. un 26. novembrī viesnīcā “Riga Islande Hotel,” Ķīpsalas ielā 2 notika apmācības Nacionālā Veselību veicinošo skolu tīkla (NVVST) koordinatoriem “Vesela Latvija”. Apmācību mērķis bija stiprināt NVVST koordinatoru kompetences, sniegt metodoloģisku atbalstu un apmainīties pieredzē, tādējādi pilnveidojot veselības veicinošas iniciatīvas izglītības iestādēs.
Apmācību laikā to dalībniekiem tika sniegtas zināšanas un pieredzes apmaiņa par veselības veicināšanas un slimību profilakses iniciatīvu iespējām gan lielajās skolās, gan arī mazajās skolās un lauku teritorijās. Skolu koordinatoriem bija iespēja iegūt noderīgu informāciju par veselību veicinošas un atbalstošas vides veidošanu un labās prakses piemēriem veselības veicināšanas un slimību profilakses jomās izglītības iestādēs.
Apmācības tika organizētas Veselības ministrijas īstenotā ESF projekta „Kompleksi veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi” ietvaros (ESF identifikācijas Nr.9.2.4.1./16/I/001). Apmācībām bija iespējams sekot, vērojot video tiešraidi ESparveselibu.lv.
Šobrīd NVVST jau pievienojušās 100 skolas. Tīklam var pievienoties  ikviena vispārējās vai profesionālās izglītības iestāde, kura īsteno pamata un/vai vidējās izglītības programmu un kura vēlas īstenot veselības veicināšanas pasākumus skolas vidē, veicinot skolēnu un skolas darbinieku veselību.

 

Veselību veicinošās skolas koordinatore Ļubova Iliško
Jaunumi

MŪSU ZIŅAS