Piektdiena, 2024.gada 19.aprīlis
Vārda dienu svin: Vēsma, Fanija

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Valodas, mākslas un tehnoloģiju dienas
12.12.2017
No 24. līdz 30. novembrim mūsu skolā notika “Valodas, Mākslas Un Tehnoloģiju Dienas”. Nedēļas organizēšanas galvenais mērķis bija īstenot starppriekšmetu saikni – matemātikas, fizikas, informātikas, angļu valodas un vizuālās mākslas apguvi ārpusstundu darbā. Visas nedēļas garumā skolēni piedalījās un paši organizēja dažādas aktivitātes.
24.11. skolā notika matemātikas olimpiāde (5.-9. klases skolēniem), kā arī pilsētas angļu valodas olimpiāde.
27.11. atklājām “Mākslas un tehnoloģiju izstādi”. Skolēni ieguva zināšanas ne tikai veidojot darbus, bet arī visu nedēļu varēja iepazīties ar faktiem un uzzināt jaunu informāciju, apskatot kolāžu izstādi.
28.11. 8. klases skolēniem tika novadīta spēle “Ceļojums uz Lielbritāniju un Vāciju”. Spēles laikā skolēnu grupas atbildēja uz jautājumiem saistītiem ar politisko sistēmu, vēsturi, ģeogrāfiju un kultūru. Arī fizikas stundā 8. klasēm bija iespēja parādīt savas zināšanas un iemaņas, padaloties viktorīnā “Prāta spēles”.
29.11. aizraujoša matemātikas spēlē „Jūras kauja” sacentās piecas jauktās 4. un 5. klases skolēnu komandas. Visai viegli, bet āķīgi atjautības uzdevumi palīdzēja pārbaudīt, cik labi prāts tiek galā ar loģiskiem uzdevumiem. Šajā dienā arī norisinājās 9. klašu konference “Valodas un tehnoloģijas mākslā”. 30.11. 7.b klases skolēniem notika noslēguma ekskursija uz Britu padomi.
Paldies skolēniem par atsaucību un aktīvu līdzdalību pasākumos!

Rakstu sagatavoja matemātikas MK vadītāja Jekaterina Klanovska
Jaunumi

MŪSU ZIŅAS