Piektdiena, 2024.gada 26.aprīlis
Vārda dienu svin: Alīna, Rūsiņš, Sandris

Navigācija

SKOLAS JAUNUMI

Noskaņojuma diena “DŽINSU DIENA”
28.10.2016
2016./2017.mācību gadā, lai veicinātu atbalstu pozitīvai uzvedībai, ieviesām jaunus un turpinājām par tradīciju kļuvušus pasākumus. Atbalsts pozitīvai uzvedībai komanda piedāvāja dažādas noskaņojuma dienas, kuras saistītas ar apģērbu.

Atbilstoši noskaņojuma dienas tematikai, skolēni skolā varēja ierasties apģērbā, kurš viņiem patīk, kuru labprāt nēsā svētku dienās vai ikdienā. 21.oktobrī skolā tika organizēta “Džinsu diena”, kuras ietvaros skolēni varēja ierasties skolā dažādos džinsu apģērbos.

Stilīga reklāma, par gaidāmo noskaņojuma dienu, skolā parādījās nedēļu pirms gaidāmā notikumu, tādēļ skolēni varēja iepriekš sagatavoties. Klases audzinātāji izskaidroja skolēniem šīs dienas būtību un palīdzēja, ja radās jautājumu par apģērbu. Daudziem skolēniem šajā dienā bija pārdomāts, ļoti interesants un gaumīgs apģērbs. Lielākā daļa skolas skolēnu atbalstīja šo dienu.



Noskaņojuma dienas ir balva tiem skolēniem, kuri ikdienā nēsā skolas formu un pārdomas tiem skolēniem, kuri ne vienmēr vēlas apģērbt skolas formu. APU komanda uzskata, ka šis pasākums izdevās. Skolēnu pārdomas un vērtējums tiks uzklausīts tuvākajās klases stundās.


Rakstu sagatavoja direktores vietniece izgl. jomā D.Plociņa

Jaunumi

MŪSU ZIŅAS